Estàs a: www.city.cat > barcelona > Barcelona Forn Pa Roura
!Benvinguda al Forn Roura! El Forn Roura és un negoci familiar amb noranta anys d?història que elabora pa de manera artesanal i tradicional al barri de Sant Gervasi. Aquí elaboren el millor pa de forma artesanal, utilitzant només els millors ingredients. El llonguet (panet) és sinònim de pa artesà d'escorça gruixuda i irregular que només s'aconsegueix amb les mans, és un panet amb una forma rodona però irregular que només s'aconsegueix amb les mans. Aquí hi ha una barbaritat de llonguets, un ampli assortiment de pans tradicionals, d'escorça gruixuda i que s'estenen al llarg dels més de cinc metres de taulell que atorguen solemnitat a l'ofici de despatxar. Quan Josep Roure va fundar el forn, ja fa més de vuitanta anys, aquí només hi havia l'església i el mercat, la resta eren camps. Des d'aleshores està arrelada al barri i és reconeguda per la fidelitat dels clients. No hi ha res millor que començar el dia provant uns xuxos o unes magdalenes farcides.
En entrar al forn, es respira la càlida olor de llevat del pa acabat de fer. Hi ha una gran varietat de pans, des dels tradicionals rodons fins a formes més inusuals. Et preguntes com aconsegueixen que el pa tingui un aspecte tan rústic i desigual.
El forner que hi ha darrere del taulell et veu i et comença a parlar dels seus productes. "Aquest és el nostre llonguet", diu assenyalant un pa de forma irregular i escorça gruixuda. "S'elabora amb llevat natural i un llarg temps de fermentació, cosa que li dóna un sabor únic". A continuació, et parla de tots els tipus de pa que ofereixen, i comences a tenir gana.
Al forn compten amb un ampli assortiment de pans tradicionals, com el pa blanc, el pa negre o el tortell de Reis. També elaboren altres tipus de pa, com l'entrepà, la baguette o el croissant. El seu objectiu és oferir el millor servei als seus clients i que se sentin satisfets amb qualsevol dels seus productes.
No és cap secret que Barcelona és una ciutat coneguda per la seva increïble gastronomia. Des de tapes a paella, hi ha alguna cosa per a tots els gustos. Però si busques el veritable sabor de Barcelona, t'has de dirigir al Forn Roura, una pastisseria del barri de Sant Gervasi que fa més de vuitanta anys que està en actiu.
El que fa que El Forn Roura sigui tan especial és el fet que elaboren el pa a mà, utilitzant mètodes tradicionals que han passat de generació a generació. Aquí no hi ha màquines automàtiques, sinó forners experts que s'enorgulleixen de la feina i produeixen un dels millors pans de la ciutat.
Si vols assaborir l'autèntica cuina barcelonina, no deixis de visitar El Forn Roura i tastar un dels seus deliciosos pans.
Forn Roura és un forn familiar que elabora pa a mà a Sant Gervasi. El llonguet és el pa artesà, rodó i irregular que només es pot fer a mà. Aquí hi ha una gran varietat de pans tradicionals de corfa gruixuda que s'estenen al llarg dels més de cinc metres de taulell. Quan Josep Roura va fundar el forn de pa fa més de vuitanta anys, aquí només hi havia l'església, el mercat i camps. Des de llavors, s'ha convertit en part integrant del barri.
A Forn Roura disposen d'una varietat excepcional de productes de fleca tradicional. Des del tortell de reis al tradicional panellet que és una mena de pastisset d'ametlla i amb gust de canyella i que ha anat evolucionant en el temps per adaptar-se als paladars més exigents dels nostres temps.
A més, els productes estan fets a partir d'ingredients naturals com la farina i l'aigua, amb la barreja adequada per aconseguir una exquisida escorça gruixuda als pans. El millor és que es poden gaudir pans acabats de fer cada dia.
Així, es comprèn perquè Forn Roura fa 80 anys que forma part del barri: el seu llegat inigualable ha fet que aquest sigui el millor forn artesanal a nivell local, oferint un ampli assortiment per satisfer tots els gustos i paladars.
Quan visites El Forn Roura, pots notar la importància que aquest forn té per als veïns de Sant Gervasi. A diferència d'altres fleques, aquest indret és un lloc familiar on la gent es coneix i es parla. I encara que també hi ha fleques més modernes al barri, aquí continuen oferint productes tradicionals, com el llonguet artesanal i els productes integrals.
Hi ha alguna cosa única sobre comprar el pa directament de les mans de l'amo i no només això , també hi ha una sensació especial sobre saber que la teva compra recolzarà els negocis locals. En triar comprar el pa al Forn Roura, estàs contribuint al manteniment del caràcter especial del barri que es va saber preservar des de fa molts anys.
Quins tipus de pa es poden trobar al Forn Roura? Al Forn Roura trobaràs una gran varietat de pans tradicionals, des de la típica barra rodona, fins al llonguet de forma irregular, passant per un bon assortiment de blats i espelta.
Què és el que fa especial al llonguet? El llonguet és famós perquè només s'aconsegueix a mà i la seva forma particular és única.
Quant de temps porten elaborant pans al Forn Roura? El Forn Roura va obrir les portes fa més de 80 anys. Des de llavors porten elaborant el seu increïble pa artesanal.
En definitiva, El Forn Roura és un forn familiar de Sant Gervasi que elabora pa artesà. Aquí hi ha una gran varietat de pans tradicionals, de corfa gruixuda i que s'estenen al llarg dels més de cinc metres de taulell. Quan Josep Roura va fundar el forn, fa més de vuitanta anys, aquí només hi havia l'església, el mercat i els camps. Des de llavors, s'ha arrelat al barri.
Forn Roura, el forn de Barcelona on el pa és un art
Adreça: C Calaf 15, Sant Gervasi - Galvany, Sarrià-Sant Gervasi
Telèfon: 932091769
© 2025 Tots els Drets Reservats · Visit Avenue · Visit Avenue Blog · Catalonia · Barcelona · Andorra · Choice AI · Mundial 2030 · Andorra Invest Osofil